Home / Lifestyle / AUTOR 2017: come to all your senses: 90 de artiști, 5 continente, toate simțurile
AUTOR 2017 landscape

AUTOR 2017: come to all your senses: 90 de artiști, 5 continente, toate simțurile

Închide ochii. Cum crezi că se aude un inel? Oare ce gust are o brățară?

Vino să asculți, să vezi și să guști bijuterie contemporană de pe 5 continente la AUTOR, târgul internațional de bijuterie contemporană, pe 13 și 14 mai, la Grand Hotel du Boulevard București. Singurul eveniment internațional de bijuterie contemporană din Europa de Sud-Est și unul dintre cele trei din Europa se pregătește de ediția cu numărul 16. AUTOR 2017 este inspirat de UniCredit Bank.

Cei MAI mulți 

90 de artiști își prezintă în premieră colecțiile la AUTOR și trasează harta unui eveniment complet și complex – din Japonia, Argentina, și SUA până în Finlanda, Canada, sau Israel, voci și gusturi se reunesc în cel mai intens eveniment generat de bijuteria contemporană.

Lumea văzută de Mona -  Focus Designer AUTOR 2017

”Obiectele prezente reprezintă un protest și o confesiune: aceea a suferinței pădurii, cu care mă confund la rândul meu”, spune Mona Velciov. Colecția ”Despădurit”/ ”Deforested” vorbește despre defrișarea ultimelor păduri virgine din Europa, e o reacție și un statement. Bijuteria e comunicare  – purtăm cum simțim.

Premiile AUTOR & more

Pentru că premiile de la AUTOR se extind cu fiecare nouă ediție, iată ce e nou acum: Athens Jewelry Week Award oferă designerului ales participarea gratuită la cel mai nou eveniment în lumea bijuteriei contemporane, și myday-byday Award: 7 zile de ‘personal exhibition’ în galeria de bijuterie contemporană myday-byday din Roma.

Premiile clasice rămân pe poziții: Autor Awesome Award pentru cel mai promițător artist participant la târg, Premiul Assamblage – un curs oferit de Școala de Bijuterie Contemporană Assamblage unui designer emergent; Krama Institute Award – un curs de bijuterie la Institutul de bijuterie Krama din Atena. Și lista continuă: Premiul Publicului – știți ce e cu el, mergeți deci să votați, Premiul ELLE (un material editorial extins în revistă) și, ultimul într-o ordine aleatorie, Premiul Molecule-F, constând în promovare în comunitatea online și prezența în magazinul offline Molecule-F.

AUTOR Revista – numărul 4

Come to all your senses, spune numărul 4 al revistei – and get it, spunem noi. AUTOR Magazine – o revistă  cu bijuterie contemporană care te simte și pe care o simți. Știm că i-ai prins gustul: Autor Magazine, The Senses Issue, te așteaptă la târg.

AUTOR. Bijuterie contemporană. Un gust dobândit. Pe 13-14 mai, la Grand Hotel du Boulevard București (Bulevardul Elisabeta, 21).

AUTOR este o platformă dinamică ce promovează creația de bijuterie contemporană și susține constant dialogul între designerii de bijuterie și publicurile acestora: consumatori, pasionați, colecționari, galerii, distribuitori, presă de specialitate.  Realizat în colaborare cu arhitecți, designeri si artiști, târgul este un eveniment artistic unic, cu o atmosferă specifică, vibrantă, care le permite participaților să își facă remarcată creația dar și să interacționeze cu publicurile lor.

 

About fulvia99

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>