Home / Lifestyle / Program de leadership pe Marea Neagra
sail

Program de leadership pe Marea Neagra

Creative&Bright (www.creativebright.ro),unul dintre cei mai importanți jucători  pe piața programelor de training, teambuilding și wellbeing, în parteneriat cu Yachting Holiday (www.yachtingholiday.ro), companie specializată în organizarea de croaziere pentru segmentul premium, lansează „The Blue Adventure”, programul de leadership prin tehnici de pilotare a navelor  maritime. Programul durează 3 zile, se desfășoară pe Marea Mediterană, iar prima serie de antrenament se va forma pentru perioada 18-21 mai.

Dana_Tudor_Laurentiu_Simion

Programul li se adresează liderilor din companii, care se află în poziții de top și middle management și care conduc echipe formate din minimum 5 persoane.

Conceptul programului este unul experiențial și are la bază principiul fundamental al navigației, respectiv capacitatea de a determina poziția navei și drumul de urmat în siguranță între două puncte.

„Ofițerii din marina militară americană respectă patru principii de gestionare a riscurilor: acceptă riscul doar atunci când beneficiile sunt mai mari decât costul, nu accepta riscuri inutile, anticipează și gestionează riscul prin planificare, ia decizii în condiții de risc asumat. Practic, am construit alături de partenerii noștri “The Blue Adventure”, un program combinat de leadership, menit să antreneze abilitatea  de a lua decizii de business în medii nesigure și contexte diferite, de a lucra în echipă, de a depăși rutina și de a conduce  echipele către succes”, declară Dana Tudor Tănase, Managing Partner Creative & Bright.

Managerii care participă în acest program vor deprinde, pe de o parte, abilități de conducere a unei nave prin tehnici de navigație costieră, estimată, astronomică, împreună cu principii de leadership aplicate de ofițeri ai armatelor marine în timpul unei operațiuni.

Cea de a doua componentă a programului este mai relaxantă și axată pe aventură, treasure hunting, jocuri de echipă, tehnici de supraviețuire, menite să întărească lucrul în echipă, comunicarea, gestionarea situațiilor imprevizibile și management schimbării.

“Suntem o companie dinamică și avem la activ peste 70 de evenimente organizate cu succes. Întâlnirea cu Dana Tudor Tănase a dus acest concept de ‘leisure’ la următorul nivel, în care vom avea pe nave echipe de management care își vor perfecționa, prin interacțiunea asistată cu marea și cu navele, principii de conducere a oamenilor si a afacerilor. Pentru un lider este important să inspire oamenii, iar prin acest program ne dorim să aducem o contribuție semnificativă în acest sens. Așa cum spunea de Saint-Exupery <<Dacă vrei să construieşti un vapor, nu începe prin a-i trimite pe oameni după lemne, cuie, unelte, sfori şi alte materiale. Învaţă-i să tânjească după marea îndepărtată, nesfârşită>>”, declară Laurențiu Simion, fondator Yachting Holiday.

După testarea în faza beta, programul este funcțional și va fi derulat în perioada mai-octombrie 2017.

Echipa de proiect a ales Marea Mediterană pentru implementarea “The Blue Adventure”, un beneficiu fiind apa mult mai liniștită decât în cazul Mării Negre și cu salinitate mai mare, ceea ce reduce semnificativ inconvenientele legate de răul de mare. De asemenea, toate activitățile se vor desfășura în condiții de maximă securitate, la bordul ambarcațiunilor se va afla în permanență o echipă medicală specializată.

Pentru detalii, accesați: http://creativebright.ro/training/blueadventure

Creative & Bright, companie de consultanță în business având capital românesc, implementează programe complexe de training (project management, strategie și inovare, change management, analiză de business, process management, leadership), organizează evenimente pentru corporații și dezvoltă programe ample de wellbeing. Clienții Creative&Bright sunt companii multinaționale din domenii precum finance-banking, FMCG, IT&C, Automotive, Agro, Pharma, Oil&Gas. Mai multe detalii pe www.creativebright.ro.

 

 

 

 

About fulvia99

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>