Home / Travel / Ryanair lanseaza ruta Bucuresti-Palermo pentru vara 2017
palermo.09

Ryanair lanseaza ruta Bucuresti-Palermo pentru vara 2017

Ryanair,compania aeriană Nr. 1 a Europei, a anunțat o nouă rută din București către Palermo, cu o frecvență de trei zboruri săptămânale, începând de la 28 martie 2017, prima dintre noile rute Ryanair din București operate în calendarul de vară 2017 care urmează a fi anunțat curând în întregime.

Ryanair a sărbătorit noua sa rută, București – Palermo, prin scoaterea la vânzare a locurilor la tarife începând de la 24.99€ pentru călătorii în aprilie și mai 2017. Aceste locuri promoționale sunt disponibile acum pentru rezervări pe pagina web Ryanair.com/ro, până la miezul nopții, luni (22 august).

Palermo-Cruise-Shore-Excursion

Denis Barabas, Sales & Marketing Executive CEE and Romania, Ryanair, a declarat:

“Suntem bucuroși să anunțăm o nouă rută din București către Palermo, cu un serviciu de trei zboruri săptămânale începând cu luna martie, prima dintre rutele noastre operate din București în cadrul calendarului de vară 2017 ce urmează a fi dezvăluit curând în întregime.

 Clienții români și turiștii trebuie să se aștepte în continuare la noi îmbunătățiri, parte a programului Ryanair “Always Getting Better”, care include multe alte rute noi, dezvoltări digitale, noi interioare ale aeronavelor și mai multe tarife reduse.

Pentru a sărbători noua noastră rută, scoatem la vânzare locuri din București către Palermo la tariful promoțional de doar 24.99€, pentru călătorii în aprilie și mai, disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, luni (22august). Pentru a nu rata această promoție extraordinară invităm clienții să viziteze www.ryanair.com/ro pentru a-și rezerva astăzi o escapadă în însorita Sicilie.”

palermo_cnt_9nov09_istock_b

RUTĂ NOUĂ BUCUREȘTI – PALERMO

Rută Frecvență Dată lansare Tarif
Palermo 3 x săptămână 28 martie 24.99€

 SIM-755934

 

About Fulvia Meirosu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>