Home / Business / Ovidiu Sandor anunta dezvoltarea unui proiect de birouri la Timisoara
Ovidiu Sandor Timisoara

Ovidiu Sandor anunta dezvoltarea unui proiect de birouri la Timisoara

Ovidiu Şandor anunţă dezvoltarea unui nou proiect de birouri în zona centrală a Timișoarei, în trei etape. Lucrările de construcție vor începe imediat după obţinerea autorizaţiilor, urmând ca primele spații să fie livrate în primul trimestru din 2018.Complexul de birouri va fi construit în cadrul noului proiect mixt recent anunțat, pe terenul amplasat pe bulevardul Take Ionescu din Timișoara, la o distanță de zece minute de mers pe jos față de centrul istoric al orașului.

După succesul înregistrat cu City Business Centre, dezvoltatorul își propune să redefinească noua generație de clădiri de birouri în Timișoara. “Vom dezvolta cel mai atractiv concept din oraș în ceea ce privește mediu de lucru, un proiect amplasat central, cu o componentă inovativă semnificativă, adaptând modelul The Office dezvoltat la Cluj la contextul actual al pieței din vestul țării.Va rezulta un singur corp la final, dezvoltat în trei etape, ceea ce ne va permite să avem suprafețe mari pe etaj și posibilități de extindere pe orizontală, în aceeași clădire. De asemenea, țintim să obținem cea mai înaltă certificare internațională de clădire verde pentru o clădire dezvoltată în afara Bucureștiului pentru a oferi chiriașilor o clădire cu impact redus asupra mediului și costuri administrative diminuate”, nuanțează Ovidiu Șandor.

Alături de amplasamentul central, flexibilitatea în ceea ce privește extinderea chiriașilor și eficiența clădirii, complexul de birouriva avea următoarele atuuri: accesul facil la mijloacele de transport în comun, distanța mică față de o serie de puncte de interes (școli, grădinițe, piață, centru comercial), existența în cadrul proiectului a unor funcțiuni complementare (centru de conferințe, comerț de proximitate, gym și spa, restaurante, cafenele dar și integrarea cu cel mai modern ansamblu rezidențial din oraș). Procedurile de autorizare au fost demarate, astfel încât lucrările de construcție vor începe în această toamnă.

Dezvoltarea acestui proiectapare în contextul în care Timișoara și regiunea de vest își dezvoltă atractivitatea pentru companiile care desfășoară afaceri aici, în vreme ce alte proiecte anunțate prezintă o serie de limitări în ceea ce privește conceptul sau dezvoltarea. Piața de birouri din Timișoara are în prezent o dinamică importantă a cererii, generată de 3 factori: extinderea companiilor prezente, intrarea în oraș a unor firme noi, respectiv un trend de creștere a calității birourilor pentru atragerea și retenția celor mai buni angajați.

Ovidiu Şandor este un antreprenor din Timişoara, cunoscut la nivel naţional în special pentru dezvoltarea cu succes a proiectelor City Business Centre Timişoara şi The Office Cluj Napoca.

About Fulvia Meirosu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>