Home / Business / Crosspoint Real Estate a intermediat tranzactii rezidentiale off-plan in valoare de peste 3,5 mil. EUR in Q1 2016
Timisoara 58 - 3

Crosspoint Real Estate a intermediat tranzactii rezidentiale off-plan in valoare de peste 3,5 mil. EUR in Q1 2016

Compania de consultanta imobiliara Crosspoint Real Estate, specializata pe segmentul imobiliar premium/quality, a intermediat in primul trimestru al anului 2016 tranzactii in valoare cumulata de peste 3,5 mil. EUR, in cadrul unor proiecte imobiliare rezidentiale aflate in etape de constructie.

Vanzarile reprezinta contravaloarea de achizitie a unor pachete de apartamente in proiecte imobiliare noi, pozitionate in zone rezidentiale din nordul, centrul si adiacent centrului Bucurestiului.

 “Piata imobiliara este efervescenta, asa cum o arata numarul mare de noi dezvoltari rezidentiale inregistrat de la inceputul anului. Proiectele cu diferentiator clar, cu strategii corecte de constructie si vanzare –  raportate la nivelul cererii din piata si al obiceiurilor de consum ale clientilor, se disting net pe piata.

Nevoia de apartamente noi a ramas constanta in piata, insa este foarte importanta, in momentul unei noi dezvoltari rezidentiale, gandirea unor produse care sa se reflecte in nivelul real de cerere din piata, pentru a fi absorbite cu succes”, declara Mihai Dumitrescu, managing partner, Crosspoint Real Estate.

 Cumparatorii implicati in acest tip de tranzactii sunt oameni de afaceri si manageri in cadrul unor companii multinationale – romani si straini. In cadrul acestui tip de tranzactii intermediate de Crosspoint Real Estate se numara si cumparatori individuali ai unor pachete de apartamente, cu destinatie investitionala.

 

About Fulvia Meirosu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>