Home / Business / Premier Imobiliare: Locuințe cu prețuri de la 21.500 euro, în Olympus Residence, cel mai complet ansamblu din Zona Metropolitană de Sud
Olympus-Residence_Premier_Imobiliare

Premier Imobiliare: Locuințe cu prețuri de la 21.500 euro, în Olympus Residence, cel mai complet ansamblu din Zona Metropolitană de Sud

Premier Imobiliare, cea mai mare companie imobiliară din zona de sud a Capitalei anunță începerea lucrărilor la proiectul imobiliar Olympus Residence, începând cu luna februarie a acestui an.

Ansamblul Olympus Residence este amplasat pe Șoseaua Olteniței (punct de reper capătul tramvaiului nr. 11) și reprezintă rezultatul a 23 de ani de experiență în dezvoltarea și promovarea imobiliară pe care a acumulat-o Premier Imobiliare. Direcția noului ansamblu este aceea de a ridica standardul de confort al românilor în ceea ce privește viața de familie, prin îmbinarea armonioasă a tuturor punctelor de interes.

”Un proiect rezidențial sănătos, modern, util și durabil destinat familiilor, si nu numai. L-am numit Olympus pentru că adună la un loc toată experiența acumulată în cei 23 de ani de existență în piața imobiliară a companiei. Olympus nu va fi doar un ansamblu care pe lângă faptul că promite și realizează, va fi un mic orășel <<cu de toate>>, cum îmi place să îi spun. Va fi întruchiparea vie, daca imi permiteți, a spiritului și principiilor Premier. Mentinând linia, Cartierul Olympus este, probabil, cel mai complet ansamblu rezidențial construit vreodată în Zona de Sud”, ne spune Alexandru Leona, Manager de Marketing, Premier Imobiliare.

Noul condominiu marca Premier va fi construit secvențial. Prima fază cuprinde1 corp de clădire (bloc) cu 2 scări și regim de înălțime S+P+6 etaje. Vor fi disponibile 86 de unități locative în această primă fază, garsoniere și apartamente cu 2, 3 și 4 camere. Ultimul nivel va fi format exclusiv din 4unități locative tip penthouse (suprafețe generoase, terase largi, vedere, etc.), pe fiecare scară. Termenul de finalizare pentru faza I este20 decembrie 2016.

Prețurile pentru unitățile locative din ansamblul Olympus Residence pornesc de la 21.500 de euro și ajung până la 95.000 de euro. Astfel, românii care sunt în căutarea unei locuințe în Zona de Sud pot plăti pentru o garsonieră între 21.500 de euro (cu 28.65 mp) și 39.500 de euro (cu 37.75 mp), pentru un apartament de 2 camere între 29.300 de euro (cu 39.15 mp) și 82.300 de euro (cu 78.45 mp), iar pentru un apartament de 3 camere între 71.500 de euro (cu 68.1 mp) și 95.000 de euro (cu 90.4 mp). Prețurile includ T.V.A. de 5%.

În cadrul ansamblului Olympus Residence, viitorii proprietari vor beneficia de o serie de facilități precum teren de sport, locuri de joacă pentru copii, străzi ṣi trotuare pietonale amenajate, acces controlat cu bariere, spaţii verzi, locuri de parcare. Amplasarea sa oferă acces facil la mijloacele de transport suprateran dar și la metrou (10 minute distanță față de stațiile Piața Sudului, Apărătorii Patriei). În imediata proximitate a ansamblului Olympus Residence, se regăsesc mall-uri, galerii și centre comerciale, piețe agro-alimentare, unități spitalicești, școli și grădinițe, unități de învățământ superior, farmacii (cu program non-stop) și instituții publice.

Înființat în anul 1994, Grupul Imobiliar Premier functioneaza in prezent in 6 sucursale, dintre care 5 sunt localizate în sectorul 4 și orașul Popești-Leordeni și una în sectorul 3. Cu 95 de angajați, Grupul Imobiliar Premier este una dintre cele mai mari companii imobiliare din Romania, si deține în portofoliu, permanent, peste 2.500 de unități locative cu prețuri care pornesc de la 20.000 euro ṣi ajung până la 350.000 euro. Proprietatile sunt fie individuale fie amplasate într-unul dintre cele peste 70 de ansambluri rezidențiale pe care le dezvoltă sau promovează.

 

 

About Fulvia Meirosu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>