Home / Travel / Ryanair a devenit prima companie aeriana care a transportat peste 100 milioane pasageri internationali intr-un an
ryanair-aircraft-(12)

Ryanair a devenit prima companie aeriana care a transportat peste 100 milioane pasageri internationali intr-un an

Ryanair a devenit prima companie aeriana care a transportat peste 100 milioane pasageri internationali intr-un singur an. Traficul in luna decembrie a crescut cu 25%, pana la 7,5 milioane de clienti.

Ryanair, compania aeriană preferată a europenilor, a anunțat astăzi, 7 Ianuarie, statisticile privind traficul de pasageri înregistrat în luna decembrie 2015:

  • Traficul a crescut cu 25% până la 7.5 milioane de clienți.
  • Gradul de ocupare crește cu 3% până la 91%.
  • Traficul anual general crește cu 17% până la 101.4 milioane de pasageri
Dec 14 Dec 15 Variații
Clienți 6.0M 7.5M +25%
Grad de ocupare 88% 91% +3%

 

 “Răspunzând cu tarife și mai mici în decembrie 2015 (ca urmare a evenimentelor teroriste din Paris și Bruxelles) traficul lunar al Ryanair a crescut cu 25% până la 7.5 milioane de clienți,în timp ce gradul de ocupare al aeronavelor a sărit cu 3% până la 91%. Creșterea traficului pentru ultimii doi ani este de-a dreptul remarcabilă, cu un plus de 50% peste traficul de 5 milioane de clienți înregistrat în decembrie 2013.

Suntem fericiți să știm că peste 101 milioane de pasageri internaționali au ales să zboare cu Ryanair în 2015, și să fim prima companie aeriană care atinge această bornă la nivel internațional. Totul se datorează gradului nostru de ocupare stimulat și de tarifele yield,  extinderii rețelei noastre de rute și  succesului continuu al programului “Always Getting Better” (AGB), destinat îmbunătățirii experienței de zbor pentru clienți. Toate acestea ne aduc un grad de ocupare și trafic mai mare decât ne așteptăm, pe lângă tarifele și mai mici.”, spune Kenny Jacobs, Ryanair.

ryanair-daily-telegraph-620x330

About Fulvia Meirosu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>