Home / Travel / Românii au plătit, în medie, 800 de euro de persoană pentru concediile de vară în insulele grecești sau Antalya
zakynthos-1398336871

Românii au plătit, în medie, 800 de euro de persoană pentru concediile de vară în insulele grecești sau Antalya

Insulele grecești Zakynthos, Rhodos, Corfu, urmate de Antalya și Mallorca, sunt cele mai căutate destinații de vacanță de către turiștii români care și-au rezervat concediul de vară și care sunt dispuși să plătească între 700 și 800 de euro pentru 7 zile la malul mării Mediterane, arată datele Paravion.ro, una dintre cele mai importante agenții de turism 100% online din România.

 Potrivit informațiilor Paravion.ro, românii preferă anul acesta intervalul iulie-august pentru concediul de vară, perioada cu cele mai multe rezervări pe Paravion.ro, pentru care și-au pregătit un buget de maxim 800 de euro per persoană, similar cu cel de anul trecut.

Plajele mediteraneene sunt preferate în egală măsură de turiștii tineri și de către seniori, care și-au asigurat în bugetul de 700-800 euro un pachet complet de 7 nopți la un hotel de trei/patru stele, cu o masă inclusă, biletele de avion dus/întors, taxele de aeroport, transferul aeroport-hotel-aeroport, asigurarea medicală şi storno.

Oferte avantajoase sunt disponibile și pentru cei cu bugete mai reduse, care pot opta în iulie sau august pentru 7 nopți în Kos, Grecia, cu cazare la două stele, transport și o masă inclusă, de la 350 euro de persoană, sau chiar în Antalya, Turcia, cu cazare la hotel de 3 stele, transport și o masă inclusă, de la 490 euro de persoană.

„Observăm anul acesta un comportament matur și responsabil al turiștilor, care nu și-au tăiat de pe listă binemeritata vacanță în afara țării, însă sunt foarte atenți la raportul calitate/preț al pachetului de vacanță achiziționat. Bugetul nu este neapărat mai mic față de alți ani, însă este bine cântărit, cu atenție sporită la toate serviciile plătite, de la unitatea de cazare, la toate facilitățile cuprinse în pachetul achiziționat”, declară Remus Vișan, Managing Director al Paravion.ro.

Potrivit lui Remus Vișan, insulele grecești, plajele turcești și spaniole de pe Mediterană sunt preferate de majoritatea turiștilor care au ales pachetele de vară Paravion.ro, indiferent de vârstă, iar perioada iulie-august este cea mai căutată anul acesta, în egală măsură de tineri, familii cu copii mici sau turiști de peste 50 de ani.

 Paravion.ro este una dintre cele mai importante agenţii de turism online din România, care operează pe mai multe pieţe din Europa de Est şi în Turcia, oferind servicii precum rezervări de bilete de avion, vacanţe, închirieri auto şi hotel. Website-ul beneficiază de un call center disponibil 24 de ore din 24, precum și de soluții de securitate dezvoltate de PayU.

Rodos_01

 

About Fulvia Meirosu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>