Home / Travel / Paravion.ro: Cele mai ieftine bilete in afara Europei sunt spre Emiratele Arabe Unite
dubai

Paravion.ro: Cele mai ieftine bilete in afara Europei sunt spre Emiratele Arabe Unite

Românii care vor să călătorească anul acesta în afara Europei, la prețuri avantajoase, pot alege din ofertele companiilor aeriene zboruri în destinații ca Emiratele Arabe Unite, Egipt, Israel sau Qatar, unde un bilet dus-întors, cu toate taxele incluse, costă sub 300 de euro, potrivit Paravion.ro, una dintre cele mai importante agenții de turism 100% online din România.

Datele Paravion.ro arată că, anul acesta, cele mai ieftine destinații din afara Europei sunt Emiratele Arabe Unite (UAE), Egiptul și Israelul. Cei care își doresc să zboare spre UAE în 2015 plătesc, în medie, 300 euro pentru un zbor de linie dus-întors spre Dubai.

Și biletele de avion dus-întors, cu toate taxele incluse, la companiile de linie către Cairo costă, anul acesta, în medie, 300 euro. Cele mai ieftine zboruri din 2015 către Orientul Mijlociu sunt cele spre Tel Aviv, Israel, unde un bilet dus-întors, cu taxe incluse, costă, în medie, circa 200 de euro.

„Românii au început să călătorească din ce în ce mai mult în destinații din afara continentului nostru. Deși, în continuare, Europa atrage cei mai mulți turiști, vin puternic din urmă destinațiile din Orientul Mijlociu, cu Emiratele Arabe Unite în top. Apetitul pentru aceste destinații este încurajat puternic de companiile aeriene, care au introdus zboruri frecvente, accesibile atât la nivel de cost, cât și de timp”, declară Remus Vișan, Managing Director-ul Paravion.ro.

Cei care își doresc să călătorească anul acesta în afara Europei cu un buget de zbor de până în 600 euro, pot alege Tokyo, o destinație avantajoasă, cu zboruri dus- întors începând de la 385 euro. Şi biletele dus-întors spre New York, cu plecare din București, pornesc de la aproximativ 580 euro, în timp ce Mumbai-ul poate fi vizitat cu 590 euro, respectiv 515 euro pentru Beijing.

Cele mai ieftine destinații din America Latină, anul acesta, sunt Rio de Janeiro, cu bilete începând de la 570 euro pentru o călătorie dus-întors cu taxele incluse, respectiv Sao Paulo, cu prețuri de la de la 670 euro pentru un bilet dus-întors cu plecare din București.

Românii dispuși să plătească până în 700 euro pentru o destinație exotică sau cosmopolită au la dispoziție bilete spre Bangkok, cu prețuri începând de la 560 euro, sau pot vizita Chicago, cu bilete dus-întors începând de la 698 euro.

Cele mai ieftine zboruri spre alte destinații din Statele Unite, precum Miami, Las Vegas, San Francisco, Los Angeles sau Atlanta, costă, în medie, de la 800 euro pentru o călătorie dus- întors, cu taxele incluse.

Cele mai scumpe destinații ale anului rămân Chile, Peru, Uruguay, Argentina și Mexic, cu prețuri de la 800 euro până la circa 2.000 euro pentru bilete dus-întors cu toate taxele incluse.

Paravion.ro este primul operator de turism 100% online din România şi oferă servicii precum rezervări de bilete de avion, vacanţe, închirieri auto şi hotel. Site-ul dispune de un Call Center 24/24 şi de soluţii de siguranţă dezvoltate de către PayU. În 2013, Paravion.ro a lansat aplicaţia pentru mobil Paravion powered by Vodafone, prin care utilizatorii îşi pot rezerva şi plăti zborurile cu avionul direct prin intermediul telefonului mobil.

About Fulvia Meirosu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>