Home / Business / Intermedicas, clinica medicala cu program exclusiv pentru expati si manageri de top
Ana Maria Marian _Intermedicas

Intermedicas, clinica medicala cu program exclusiv pentru expati si manageri de top

Intermedicas (www.intermedicas.com), prima clinică din România specializată în servicii de second opinion medical, lansează un program exclusiv pentru top management și persoane de origine străină care profesează pe teritoriul României.

Portofoliul pentru managerii de vârf include servicii precum Personal Health Assistant (PHA), Second Opinion medical – acces cu prioritate la medici de talie internațională, servicii dedicate exclusiv seniorilor din familie (părinți/bunici) precum și un program de maximizare a avantajelor pe care le oferă asigurările de sănătate internaționale sau abonamentele la clinici private din România.

“Am creat acest pachet special care anticipează nevoile expaților și, în general, ale managementului de vârf. Este vorba despre un program accesat de persoane foarte ocupate care nu au timp să citească pagini întregi de condiții contractuale, persoane care pot aveao barieră lingvistică și care au nevoie de acces imediat la cei mai buni medici din România și din străinătate, medici ultraspecializați pe identificarea și tratarea unor cazuistici specifice”, declară Ana Maria Marian, CEO Intermedicas.

Prin acest program, management-ul de vârf are acces 24/24 la cei mai buni medici români, din Europa, din SUA și din Japonia;la un asistent medical personal permanent, vorbitor de limba engleză care ghidează clientul de la semnalarea problemei până la finalizarea acesteia, inclusiv în cazuri de spitalizare. De asemenea, se asigură sfaturi medicale telefonice și programări în regim de prioritate la medici de talie internațională.

Pe de altă parte, prin accesarea acestor servicii,companiile se degrevează de birocrația în relația cu asiguratorul sau cu furnizorul de servicii medicale și vor avea siguranța că echipa de management știe exact care este cel mai bun medic pentru rezolvarea problemei de sănătate. De asemenea, asiguratorii au ca principal avantaj faptul că se elimină costurile provenite din mai multe încercări de căutare a unui diagnostic corect până la o soluționare finală a problemei medicale.

Fondată în anul 2011, Intermedicas este prima clinică din România specializată exclusiv pe servicii de second opinion medical, cu acces direct la medici de talie internațională din Europa SUA și Japonia. Intermedicas oferă servicii de second opinion, diagnosticare și tratament medical în România și în străinătate și specializări medicale de nișă – chiropractică, nimfoplastie sau aritmologie. De asemenea, Intermedicas a implementat un program lunar de Visiting Professors în care pacienții pot întâlni în fiecare lună medici cu expertiză internațională în diferite practici medicale. Nu în ultimul rând, Intermedicas este un activ broker de medici.

 

About Fulvia Meirosu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>