Home / Travel / Îndrăgostiții cheltuiesc în jur de 300 euro pentru mini vacanța de Valentine’s Day, în Roma, Paris sau Londra
notre-dame-cathedral

Îndrăgostiții cheltuiesc în jur de 300 euro pentru mini vacanța de Valentine’s Day, în Roma, Paris sau Londra

Cuplurile care aleg să își petreacă weekend-ul romantic de Valentine’s Day în afara țării, aleg cu precădere city break-uri în orașe europene, pentru care sunt dispuși să plătească, în medie, 300 euro de persoană, potrivit informațiilor Paravion.ro, una dintre cele mai importante agenții de turism 100% online din România.

Conform datelor Paravion.ro, turiștii români care preferă să profite de weekend-ul 14-15 februarie pentru o mini-vacanță în doi, au la dispoziție o paletă largă de destinații romantice, avantajoase ca preț. Astfel, cei interesați de un city break se orientează anul acesta către destinațiile clasice, cu Roma, Paris și Londra în top, urmate de Munchen și Praga.

„Bugetul mediu alocat de turiștii români anul acesta pentru un weekend romantic de Valentine’s Day se ridică la circa 300 euro de persoana, sumă care acoperă biletele de avion cu bagajul de cală inclus și două nopți de cazare la un hotel de 3 sau chiar 4 stele”, declară Remus Vișan, Managing Director Paravion.ro.

Un city break de Valentine’s Day în cel mai romantic oraș din lume, Paris, pornește de la 280 euro pe Paravion.ro, sumă care acoperă transportul dus-întors cu toate taxele incluse și două nopți de cazare la 3 stele, cu micul dejun inclus.

Există însă și turiști dispuși să cheltuiască mai mult pentru o vacanță romantică prelungită. În cazul Paravion.ro, cel mai scump pachet vândut anul acesta în contextul Valentine’s Day s-a ridicat la circa 1.700 euro, constând într-un sejur de 7 nopți pentru două persoane în Dubai, cu bilete de avion dus-întors și cazare la hotel de 5 stele.

În ceea ce privește turiștii care aleg să își plănuiască singuri vacanța de Ziua Îndrăgostiților, aceștia au la dispoziție oferte speciale din partea companiilor aeriene, cu prețuri ce pornesc de la 99 euro pentru destinații ca Istanbul, Londra, Londra, Paris, Moscova, Dublin sau Viena.

Paravion.ro este primul operator de turism 100% online din România şi oferă servicii precum rezervări de bilete de avion, vacanţe, închirieri auto şi hotel. Site-ul dispune de un Call Center 24/24 şi de soluţii de siguranţă dezvoltate de către PayU. În 2013, Paravion.ro a lansat aplicaţia pentru mobil Paravion powered by Vodafone, prin care utilizatorii îşi pot rezerva şi plăti zborurile cu avionul direct prin intermediul telefonului mobil.

 

 

 

 

 

 

About Fulvia Meirosu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>